Warm & Koud Buffet

5senses catering kan buffetten bij u aan huis leveren maar als u dat wilt kunnen wij ook de complete organisatie op ons nemen. We komen dan met een voorstel voor: ontvangst, aankleding, bediening, menu en de dranken. Alles is op elkaar afgestemd en erop gericht om uw feest tot een smaakvolle belevenis te maken, dit kan op uw eigen locatie of op een van de 5senses catering locaties.

We bieden u de keuze uit een grote variatie aan gerechten en dranken voor uw warm & koud buffet. Kies voor uw buffet uit de keuken van nu, of de klassieke keuken. Kies eenvoudige gerechten of juist verfijnde, maar ook kunnen wij bijvoorbeeld met thema’s als Italiaans of Indonesisch aan de slag.

Populaire buffetten bestaan vaak ook uit oertafels met heerlijk ambachtelijk brood, internationale en regionale kazen, verse tapas, en smaakvolle soepen. Ook kunnen we een oesterbank regelen of een lekkere oer-Hollandse haringkar, alles is mogelijk.

5senses catering stelt samen met u een buffet op maat. Onze koks ontwikkelen met veel enthousiasme ook nieuwe gerechten, of passen bestaande recepturen aan. Heeft u al een eerdere culinaire ervaring gehad of wilt u 25 jarig jubileum vieren met dezelfde gerechten als toen dan zullen wij ons best doen om dit zo perfect mogelijk te evenaren.

Loop gezellig rond op het feest, met een bord heerlijk eten in de hand. Combineer de sociale en culinaire belevenis en geniet van een feestelijke avond.

Of u het eenvoudig of juist uitgebreid wilt vieren, wij verzorgen de catering met alle benodigde aandacht en zorg. Ons personeel kan u desgewenst terzijde staan om de gelegenheid succesvol en soepel te laten verlopen, waarna de locatie weer schoon en opgeruimd achtergelaten wordt

Voorbeelden

          

          

          

          

Spring naar toolbar