Walking dinner

De naam zegt het eigenlijk al, je geniet van een heerlijk dinner, maar je hebt geen vaste zitplaats. Bij een walking dinner serveren wij verschillende kleine gerechtjes die gemakkelijk staand te eten zijn. Dit concept is met name geschikt voor informele dinners of evenementen waarbij je het leuk vindt wanneer de gasten niet aan een zitplaats gebonden zijn. Tevens is het voordeel van een walking dinner dat niemand in de rij staat voor een buffet en iedereen op hetzelfde moment geniet van een gerecht.

Je staat gezellig met collega’s of vrienden te praten en ondertussen worden er kleine gerechtjes geserveerd. Je kunt het aanbod van gerechtjes zo uitgebreid en gevarieerd maken als je wilt met u eigen thema. U en 5senses catering creëren samen uw eigen “Walking Dinner” wij adviseren u 3 voor, 3 hoofd en 3 nagerechten te kiezen, minder of meer kan natuurlijk ook afhankelijk van het tijdstip en de gekozen gerechten.

5senses catering zorgt dat alle heerlijkheden tegelijkertijd worden uitgeserveerd. Ons barpersoneel zorgt ondertussen dat de gasten voorzien zijn van een drankje, welke tezamen een compleet dinner vormen, heerlijk, mooi en verrassend.

Voorbeelden

          

          

          

          

Spring naar toolbar