Locaties

5 senses catering is uw partner bij het organiseren van evenementen op locatie. Daarbij combineren we het beste van twee werelden: u de locatie, wij de gastvrijheid & service. Tevens hebben wij eventueel ook een netwerk van locaties waar we gebruik van kunnen maken.

Enkele van onze specialiteiten zijn recepties, diners, bruiloften, walking dinners of lunches; werkelijk alles is mogelijk. Wij maken een optimale match tussen uw wensen en de mogelijkheden die uw locatie biedt. Desgewenst verzorgen wij tevens de stroomvoorziening, toiletwagens, tafels en stoelen en onderdak in fraaie tenten.

Natuurlijk is elk evenement maatwerk. Maar of het nu gaat om de catering voor een klein vergadergezelschap, een drukke receptie of een uitbundig feest, 5 senses catering zetten ons voor 100% in om het u en uw gasten naar de zin te maken. Onze koks maken werk van smaakvolle, verse gerechten. Van mooie tapas of originele borrelhapjes tot een rijk gevuld buffet of uitgebreid diner. Desgewenst verzorgen we entertainment, een speciaal thema of een spectaculaire show. Met ons brede regionale netwerk kunnen wij een breed scala aan originele activiteiten aanbieden.
5senses catering en party service heeft de beschikking over een eigen locatie in Rijnsburg:

Restaurant H2O.
Op deze sfeervolle locatie kunnen wij feesten & partijen verzorgen van 20 t/m 100 gasten. Wij kunnen dit aantal uitbreiden tot 250 met behulp van partytenten.

Sponsorhome Rijnsburgse Boys
Wij kunnen desgewenst ook gebruik maken van het sponsorhome van Voetbalvereniging Rijnsburgse Boys op Sportpark Middelmors. Hier kunnen wij circa 350 gasten ontvangen.

 

Restaurant H2O

          

          

          

Spring naar toolbar