High Tea

Een High tea is een heerlijke lichte “maaltijd” met een variatie aan kleine gerechtjes, high tea vindt haar oorsprong in de Engelse adel en begint traditioneel rond vier uur ‘s-middags. Denk aan verschillende soorten thee in combinatie met heerlijke muffins, scones, sandwiches, soesjes en nog veel meer zoete en hartige lekkernijen!

Op locatie bezorgd
5senses catering serveert uw  High Tea standaard op mooie schalen en etagères en worden bij u locatie bezorgd. Maar u kunt er ook voor kiezen om (tegen meerprijs) uw tafel mooi te laten aankleden met tafellaken, servies, bestek en servetten. Na afloop van de High Tea halen wij de spullen weer bij u op, afwassen is niet nodig.

Custom High Tea
Voor speciale gelegenheden kunt u een custom High Tea samenstellen, een High Tea op uw wensen aangepast. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een baby shower, kinderpartijtje, romantisch huwelijksaanzoek, Secretaressedag, vrijgezellenfeest, tuinfeest, verjaardag,  jubileum of gewoon als verrassingscadeau. En voor grote groepen kunnen wij een mooi high tea buffet samenstellen op u eigen locatie of bij een van de 5senses catering locaties.

Voorbeelden

          

          

Spring naar toolbar