Feesten & Partijen

bufetten

5senses catering kan voor de bediening of voor de totale cateringzorgen bij uw feest, receptie, bruiloft, tuinfeest, of barbecue. Gezellig bij u thuis of op een door u uitgekozen locatie. Wij nemen u desgewenst het nodige regelwerk uit handen en we maken van elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire happening.

5senses catering staat voor kwaliteit en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is…. genieten! Wij verzorgen de catering voor particulieren en bedrijven, waarbij voor ons altijd een persoonlijke benadering, gezelligheid en stijl hand in hand gaan. Aangezien alles ambachtelijk en afgestemd op uw wensen wordt bereid voeren wij geen vaste prijslijst maar geven wij u, na een geheel vrijblijvend gesprek, een gespecificeerde offerte. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, want bij ons is alles bespreekbaar.

Of u het eenvoudig of juist uitgebreid wilt vieren, 5senses catering verzorgd de catering met alle benodigde aandacht en zorg. Ons personeel kan u desgewenst terzijde staan om de gelegenheid succesvol en soepel te laten verlopen, waarna de locatie weer schoon en opgeruimd achtergelaten wordt.

 

 

Spring naar toolbar