Diner aan Huis

Het diner aan huis wint snel aan populariteit. En dat is niet zomaar. Want in welk restaurant heeft de kok de hele avond tijd voor u, geeft hij desgewenst uitleg over wat hij doet en mag u in de keuken kijken? 5senses catering verzorgt luxe meerdere gangen diners aan huis. Dit doen wij normaliter vanuit uw eigen keuken, maar wij kunnen bij grotere gelegenheden en groepen ook onze eigen keukenwaar meenemen en op een andere locatie in het huis of garage werken.

Uw wensen
Wat een diner aan huis verder bijzonder maakt, is de mogelijkheid om volledig op maat te werken. Dit houdt in dat het bij 5senses catering mogelijk is om de hele avond in samenwerking met u in elkaar zetten. Of het nu gaat om de sfeer en de manier waarop de kok zich presenteert of de ingrediënten en de samenstelling van het menu; uw wensen staan centraal. Zo zorgen wij ervoor dat uw diner een onvergetelijke ervaring wordt.

Uw keuken
Alle keukenmaterialen nemen we zelf mee, u hoeft ons dus geen messen, snijplanken etcetera in bruikleen te geven. In het geval dat we wel gebruik maken van uw keuken is tevens een fornuis (liefst gaskooktoestel) onmisbaar. Indien u niet over een oven beschikt, kunnen we nog steeds een heerlijk diner voor u bereiden. Houdt u er dan echter wel rekening mee dat wellicht niet alle gerechten mogelijk zijn.

Uw tafel
U eet als in een restaurant, aan uw eigen tafel. De tafeldekking verzorgen wij uiteraard voor u. Serviesgoed, bestek, glazen en zelfs lakens; wij brengen het mee. Mocht u niet over een tafel beschikken waaraan u al uw gasten kunt ontvangen, dan kunnen wij uiteraard ook voor tafels en stoelen zorgen. In dit geval is het echter ook mogelijk om een walking dinner te organiseren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voorbeelden

          

          

Spring naar toolbar