Catering

Bij 5senses catering bieden we u een scala van mogelijkheden op het gebied van culinaire catering. Ons gedreven personeel streeft bij iedere catering opdracht na om aan alle wensen te voldoen.

Hieronder vind u een selectie van onze populairste catering producten & diensten, deze kunnen altijd naar uw wensen worden aangepast. Bij ieder product kunt u dieper ingaan op de informatie en meerdere voorbeelden bekijken.

 

Walking dinner

          

          

In de kenmerkende ongedwongen sfeer die bij een walking diner hoort, serveren wij u heerlijke gerechten. Klein van formaat en exclusief uitgeserveerd op schaaltjes en in glaasjes. Het aantal gangen van het walking diner stellen we in overleg vast.

Lees meer over walking dinner

 

Koud & warm buffet

          

          

U kunt kiezen voor een koud buffet, warm buffet of een koud warm buffet. De mogelijkheden om een buffet samen te stellen zijn vrijwel grenzeloos. Ook hier kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Lees meer over koud & warm buffetten

 

Bittergarnituur

          

          

Wij hebben een rijke variëteit aan bittergarnituur samen gesteld. In overleg is elke bittergarnituur variant mogelijk op uw feest of partij.

Lees meer over bittergarnituur

 

Lunches

          

          

Wij hebben voor onze klanten een breed scala van lunches samen gesteld. In samen spraak met u kunnen wij tot een perfecte afstemming op uw lunch wensen komen.

Lees meer over lunches

High Tea

          

          

Wij serveren onze High Tea met heerlijke zoete & hartige hapjes op fraaie etagières en schalen. U kunt High Tea als buffet vorm of dat wij op mooie gedekte tafels alles klaar zetten. U kunt genieten van de High Tea op locatie naar u keus, of in ons sfeervolle restaurant H2O.

Lees meer over High Tea

BBQ

          

          

Wij bieden u een enorm assortiment bbq. Deze bbq’s kunnen wij aan uw specifieke wensen aanpassen.

Lees meer over bbq’s

 

Diner aan huis

          

          

Wanneer u heerlijk en stijlvol wilt dineren op een locatie naar keuze, privé dineren of zakelijk dineren, bieden wij u met diverse gangen die wij in overleg met u samen kunnen stellen.

Lees meer over diner aan huis

Spring naar toolbar